מתכון השבוע
דג בנוסח יווני
כניסה למתכון
 
פינת השף
דגים בנוסח עיראקי - "סלונה"
כניסה לפינה
 
מבצעים חמים לקראת החגים
כל הזמנה המתבצעת דרך האתר תזוכה
ב 5% הנחה בהצגת קוד
כניסה למבצעים
 
קטלוג מוצרים
לוקוס,דניס,ברבוניות,נסיכת הנילוס...
כניסה לקטלוג

שם

טלפון

דוא"ל

כתובת



אין זה סוד שדגים מכילים חומרים מזינים חשובים ביותר כולל פרוטאינים מועילים במיוחד.
הרגלי תזונה נכונים תורמים לטיפוח ושימור גוף בריא ולאיכות חיים גבוהה. מחקר אחר מחקר מוכיחים כי בריאות הלב
כניסה למאמרים
דג בנוסח יווני

חומרים:

4 דגים
4 כפות שמן זית
3 פלפלים בשלל צבעים
4 שיני שום
50 גרם זיתים מגולענים
בצל קצוץ דק
50 גרם צנובר קלוי
2 עגבניות חתוכות לרצועות
מיץ מלימון אחד
פלפל לבן ומלח
קמח
שמן לטיגון


אופן ההכנה:

מתבלים את הדגים במלח ובפלפל לבן ומטגנים קלות משני הצדדים.

במחבת - מטגנים קלות את הבצל בשמן זית ומוסיפים את רצועות הפלפלים, שום כתוש, עגבניות וזיתים חתוכים לטבעות - לערבב.

להוסיף יין, מיץ לימון וצנוברים.

פורסים נייר אלומיניום, מנחים שכבה של תבשיל ומניחים עליה את הדג.

יוצקים שכבה נוספת של תבשיל על הדג ומקפלים את נייר האלומיניום.

אופים כ- 15 דקות.




רשימת המתכונים

דג בנוסח יווני
מתבלים את הדגים במלח ובפלפל לבן ומטגנים קלות משני הצדדים. במחבת - מטגנים קלות את הבצל בשמן זית ומוסיפים את רצועות הפלפלים, שום כתוש, עגבניות וזיתים חתוכים לטבעות - לערבב. להוסיף יין, מיץ לימון וצנוברים
למידע נוסף
דג ים ברוטב יין אדום
להרתיח ליטר מים עם כף מלח גס. לקלוף את הגזר ולבשל כ- 20 דקות. לסנן את הגזר ולעבד למחית. בינתיים, לקצץ את הבצלים לרצועות. להמיס כ- 60 גרם חמאה ולבשל הבצל כ- 25 דקות על אש נמוכה עד שיהפכו למעין ריבה.
למידע נוסף